Pachet Cursuri Power BI
-Level III (POWER USER)-

Realizați mai multe și mai repede în Excel.

Un factor important care determină creșterea BI-Self-Service BI este faptul că IT-ul nu are adesea cunoștințe aprofundate despre mediul corporatist.

Decât să-i instruim pe cei din departamentele de IT în domeniile proceselor de business, mai bine îi formăm pe USERI în zona de procesare/analizare/prelucrare date.

Învățați să extrageți datele direct din bazele de date folosind SQL și apoi să le analizați și să le prezentați folosind ultimele facilități și instrumente Business Intelligence (BI), implementate de Microsoft în Excel și în aplicația Power BI Desktop.

Acest pachet conține programele următoarelor cursuri:

Curs în clasă
Preț fără TVA
€395

Tariful este de persoană și este valabil pentru grupe formate din minim 8 persoane.

PREȚUL INCLUDE:

Acest curs se va desfășura în locația companiei dumneavoastră sau la sediul Dr.Excel din Bucuresti (Mihai Bravu nr 255).

Sunt incluse costurile de călătorie oriunde în țară, precum și deplasarea laboratorului mobil cu laptop-uri.

Datorită interacțiunii puternice dintre formator și participanți, am stabilit o limita de 15 persoane prezente în clasă, pentru a eficientiza instruirea.

Cursul va fi susținut exclusiv de către Echipa Dr.Excel – condusă de Bogdan Tarla, MVP Excel. Nu vor fi implicați traineri externi.

Toți participanții primesc gratuit acces la 7.000 de lecții video interactive pe platforma: Office-Learning.ro

La finalul cursului, fiecare participant va primi certificatul de absolvire Dr.Excel.

ȘTIAȚI CĂ…

… toți participanții la cursurile LIVE cu instructor (webinar sau în clasă) primesc gratuit acces NELIMITAT (pe viață) la toate cursurile online video e-learning ACTUALE ȘI VIITOARE de pe portalul Dr.Excel?

Valoarea adaugată a acestui pachet oferit gratuit este de 100 de euro / persoană

Formular de contact

    Nume

    Email

    Compania

    Mesaj