Fondatorul Dr.Excel:
Bogdan Târlă

MVP Excel
Microsoft Trainer
Leader-ul Comunității Dr.Excel

Suntem încântati să vă împărtăsim din experiența noastra, pentru a dobândi cunoștințe și abilități noi în Excel,  Power BI, Office 365, VBA si SQL, câștigând astfel timp în rezolvarea task-urilor și devenind un power-user de business competitiv și eficient!

Training-urile Corporate (live cu instructor),  Cursurile Video (E-learning) și Articolele gratuite sunt destinate tuturor celor care folosesc Excel și instrumentele sale conexe la locul de muncă și doresc să devină mai eficienți în folosirea lor.

Nu dorim doar să vă oferim soluții, ci mai ales să vă inspiram să experimentați, să testați și, de ce nu, să împărtășiți cu alții.

Excel este UNIVERSUL nostru!

Folosim Excel de peste 20 de ani, în fiecare zi!

Putem spune că suntem cu adevarat pasionati de Excel și fascinati de instrumetele sale de Business Intelligence. Poate de aceea suntem atât de entuziasti în a împărtăși aceste cunoștințe cu dvs, cei interesați, pentru a vă insufla pasiunea noastra, de care sper că vă veți molipsi…

Vă prezintam într-o abordare exhaustivă, instrumente și tehnici de instruire de tip blended learning, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile: Articole gratuite, Tutoriale YouTube, Cursuri video e-learning profesionale si Training  LIVE corporate.

De asemenea, ne focusam pe eficiență, fiind împătimiti de găsirea celor mai rapide modalități de a rezolva un task. Iar când studenții nostri învață să dezvolte aplicații VBA, care îi ajută la rezolvarea problemelor și la economisirea timpului, satisfacția noastra este unică.

Veți găsi foarte des la noi sintagma „economisiți timp”, deoarece este principala provocare cu care ne confruntăm, atunci când lucrăm în Excel. Din experiența noastra, există cel putin 10 moduri diferite de a rezolva un task Excel, ori fiecare dintre noi vrea să învețe cea mai rapidă cale de a ajunge la soluția optimă.

Personal, mulțumesc Microsoft Corp. pentru că m-a onorat cu premiul MVP (Most Valuable Professional) pentru angajamentul fața de comunitate prin împartășirea cunoștințelor tuturor celor care vor să învețe MS Office, și nu numai.

Dacă printre momentele noastre de satisfacție se numără și acelea când descopărim ceva nou în Excel, traim o satisfacție și mai mare împărtășind, cu cei la fel de pasionați, cunoștințele Dr.Excel. Și asta pentru că motto-ul nostru, care sper să devină și al dvs. este “Dăruind, veti dobândi!

INVĂȚAȚI BUSINESS INTELLIGENCE CU DR.EXCEL!

Cursuri LIVE (cu instructor) de Excel, VBA, Power BI, Office 365 și SQL pentru toate categoriile de utilizatori

-de la incepători la experți-

Iată câteva dintre realizările echipei Dr.Excel:

Fiți bineveniți !

Ne propunem ca acest site să fie precum un forum, unde oricine poate învăța ceva nou, de la oricine a experimentat acel ceva.
Așadar, vă rugam să nu ezitați să ne lăsați comentarii în postările de pe blog, sau să ne trimiteți e-mailuri cu întrebări pe teme de Excel/BI/SQL.

intrebari

AVEȚI ÎNTREBĂRI TEHNICE EXCEL, VBA, SQL, BI?

Alăturați-vă celor 12.000 de membri ai Comunității Dr.Excel!

Vă încurajam să vă înscrieți la newsletter-ul nostru gratuit, pentru a fi la curent cu conținutul nou de pe site.

Vă asiguram că nu vă vom trimite niciodata spam, iar adresa dvs. de email va rămane confidențială, însă vă vom face să așteptați cu nerăbdare câteva sfaturi, trucuri și instrumente interesante, care vă vor ajuta să economisiți timp în activitate, și nu în ultimul rând să fiți privit (cu admirație sau invidie de colegi, dar cu respect de șefi) ca un “Excel Super Hero” la locul dvs. de muncă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Dr.Excel

Veți primi tutoriale și știri, gratuit în fiecare saptămana. Vă puteți dezabona cu un singur click.

Bogdan Târlă (Dr.Excel)