Bogdan Târlă
MVP Excel
Microsoft Trainer
Leader-ul Comunității Dr.Excel

Sunt încântat să vă împărtășesc din experiența mea, pentru a dobândi cunoștințe și abilități noi în Excel, BI, VBA si SQL, câștigând astfel timp în rezolvarea task-urilor și devenind un power-user de business competitiv și eficient!

Cursurile și articolele mele sunt destinate tuturor celor care folosesc Excel și instrumentele sale conexe la locul de muncă și doresc să devină mai eficienți în folosirea lor.

Nu vreau doar să vă ofer soluții, ci mai ales să vă inspir să experimentați, să testați și, de ce nu, să împărtășiți cu alții.

Excel este UNIVERSUL meu!

Folosesc Excel de peste 20 de ani, aproape în fiecare zi.

Pot spune că sunt cu adevarat pasionat de Excel și fascinat de instrumetele sale de BI. Poate de aceea sunt atât de entuziast în a împărtăși aceste cunoștințe cu voi, cei interesați, pentru a vă insufla pasiunea mea, de care sper că vă veți molipsi…

Vă prezint într-o abordare exhaustivă, instrumente și tehnici de instruire de tip blended learning, care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile: articole, videoclipuri și cursuri (e-learning sau în clasă).

De asemenea, mă focusez pe eficiență, fiind împătimit de găsirea celor mai rapide modalități de a rezolva un task. Iar când studenții mei învață să dezvolte aplicații VBA, care îi ajută la rezolvarea problemelor și la economisirea timpului, satisfacția este unică.

Veți găsi foarte des la mine sintagma „economisiți timp”, deoarece este principala provocare cu care ne confruntăm, atunci când lucrăm în Excel. Din experiența mea, există cel putin 10 moduri diferite de a rezolva un task, ori fiecare vrea să învețe cea mai rapidă cale de a ajunge la soluția optimă.

Mulțumesc Microsoft Corp. pentru că m-a onorat cu premiul MVP (Most Valuable Professional) pentru angajamentul meu fața de comunitate prin împartășirea cunoștințelor mele tuturor celor care vor să învețe MS Office, și nu numai.

Dacă printre momentele mele de satisfacție profesională se numără și acelea când descopăr ceva nou în Excel, trăiesc o satisfacție și mai mare împărtășind, cu cei la fel de pasionați, cunoștințele mele. Și asta pentru că motto-ul meu, care sper să devină și al vostru este “Dăruind, vei dobândi!

INVĂȚAȚI EXCEL CU DR.EXCEL!

Cursuri Excel/VBA/BI pentru toate categoriile de utilizatori

de la incepători la experți

Iată câteva dintre realizările echipei mele:

Fiți bineveniți !

Îmi propun ca acest site să fie precum un forum, unde oricine poate învăța ceva nou, de la oricine a experimentat acel ceva.
Așadar, vă rog să nu ezitați să lăsați comentarii în postările de pe blog, sau să-mi trimiteți e-mailuri cu întrebări pe teme de Excel/BI/SQL.

intrebari

AVEȚI ÎNTREBĂRI TEHNICE EXCEL, VBA, SQL, BI?

Alăturați-vă celor 12.000 de membri ai Comunității Dr.Excel!

Vă încurajez să vă înscrieți la newsletter-ul meu gratuit, pentru a fi la curent cu conținutul nou de pe site.

Vă asigur că nu vă voi trimite niciodata spam, iar adresa dvs. de email va rămane confidențială, însă vă voi face să așteptați cu nerăbdare câteva sfaturi, trucuri și instrumente interesante, care vă vor ajuta să economisiți timp în activitate, și nu în ultimul rând să fiți privit (cu admirație sau invidie de colegi, dar cu respect de șefi) ca un “Excel Super Hero” la locul dvs. de muncă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Dr.Excel

Veți primi tutoriale și știri, gratuit în fiecare saptămana. Vă puteți dezabona cu un singur clic.

Bogdan Târlă (Dr.Excel)